VI BEAUTY © 2020

  • Instagram

mail@vibeauty.dk

91845334 (på engelsk)

M-F 9-17

CVR: 40120866

HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger


VI BEAUTY ApS
Anpartsselskab
Cvr.: 40120866
Email: mail@vibeauty.dk

Tel: (+45) 52756566

Betaling


Visa
Mastercard

Paypal

Levering


Vi leverer i Danmark med følgende samarbejdspartnere GLS
 

Vi leverer i gennemsnit på 2-5 hverdage (man-fre).

Når din bestilling er behandlet og forlader vores lager, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse.

I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos GLS. Du kan tracke din pakke senest 48 timer efter pakken har forladt lageret. Med Express levering går det dog hurtigere.

 

Hvis pakken ikke er nået frem senest 10 dage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt os.

Returret

Det er gratis at returnere varer til os, og du har 15 dages fuld returret.

Vær opmærksom på, at du kan returnere en vare inden for 15 dage, og at vi kun tager imod ubrugte varer.

Vi vil også gøre opmærksom på, at varerne ikke må være beskidte.

Sådan gør du:

 

 

 

 

 

1. Registrering

Send os en e-mail med varsel, du vil returnere varen, så vi ved, at vi forventer en pakke fra dig, og hele processen kan gå hurtigere.

2. Indpakning

Læg de forsvarligt indpakkede varer i pakken og luk den grundigt.

 

3. Afsendelse

 

Aflever pakken på dit lokale GLS PakkeShop eller postbutik, og send til vores adresse.

4. Bekræftelse

 

Du får automatisk en bekræftelse pr. e-mail, når vi registrerer din returnering på vores lager.

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores plads. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge.

 

Betalingskort: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Pengene krediteres dit betalingskort. Hvis du har betalt med Mastercard, så vil beløbet fremgå efter din næste saldoopgørelse.

PayPal: 2-5 hverdage fra vi har modtaget returneringen. Hos PayPal bestemmer du selv, om pengene skal blive stående på din PayPal-konto, eller om de skal overføres til din bankkonto.

Returnering af flere ordrer i samme pakke: Du kan sagtens returnere varer fra flere ordrer i samme pakke. Det kan dog tage lidt længere tid, end hvis de returneres separat. Proceduren er den samme som ved en almindelig returnering.

 

Returnering af del-leveringer: Ønsker du at returnere varer fra en del-levering, så lægger du varerne i den samme pakke og sender den til os. Husk blot at informere os (1. Registering), hvilke varer du returnerer.

Annullering af ordrer


VI BEAUTY kan annullere en ordre, hvis ikke det er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

Reklamationsret 

Der er en 1 års garanti på håndværk. Garantien omfatter ikke "mekanisk" brud, som er brud på grund af ukorrekt brug eller omhu.

Læs: Korrekt brug af parykker

Varen sendes til:


VI BEAUTY ApS
Teglholmens Østkaj 61, 1. th
2450 København SV


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  

 

 

Klageadgang 


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Center for Klageløsning  
www.forbrug.dk  

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

E-mærket


www.vibeauty.dk er en e-mærket netbutik, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Det er din sikkerhed for at vi lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. Når du har handlet på en e-mærket netbutik er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere her: www.e-maerket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Sikkerhed


Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommende kendskab eller misbruges. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 08.04.2019