• Instagram

mail@vibeauty.dk

+ 45 91845334 (på engelsk)

M-F 9-17

CVR: 40120866

VI BEAUTY © 2020

PERSONDATAPOLITIK

Hvorfor bruger vi dine personlige data?

Vi bruger dine personlige data til at administrere dit køb ved at behandle dine ordrer og returnerer via vores onlinetjenester. Vi bruger dine personlige data til at administrere dine betalinger. Vi vil også bruge dine data til at håndtere klager og garantier for produkter. Dine personlige data vil blive brugt til identifikation, for at validere din lovlige alder for at handle online og for at bekræfte din adresse med eksterne partnere. Vi ønsker at tilbyde dig forskellige betalingsmetoder og vil gennemføre en analyse for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige for dig. Denne analyse indeholder din betalingshistorik og kreditkontrol.

Hvilke typer personoplysninger behandler vi?

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger:

  • kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer

  • betalingsoplysninger og betalingshistorik

  • kreditoplysninger

  • ordreinformation

Hvis du opretter en VI BEAUTY-konto, behandler vi også dine personlige data, der er indsendt i forhold til kontoen eller medlemskabet som:

  • konto eller medlemskabs-id

  • shopping historie

 

Hvem har adgang til dine personlige data?

Dine personlige data, som videresendes til tredjeparter, bruges kun til at give dig de ovennævnte tjenester: Virksomheder til at validere din adresse, kommunikationsbureauer til at sende dig ordrebekræftelse, lager- og distributionsleverandører i forbindelse med leveringen af din ordre, betalingstjeneste udbydere til din betaling, kreditreferencemyndigheder til identitets- og kreditkontrol og inkassobureauer. Vær opmærksom på, at mange af disse modtagende virksomheder har en selvstændig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.

Hvad er det juridiske grundlag for at behandle dine personlige data?

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for VI BEAUTY at opfylde tjenesten til at administrere og levere ordren til dig.

Hvor længe gemmer vi dine data?


Vi opbevarer dine data, så længe du er en aktiv kunde.