• Instagram

mail@vibeauty.dk

+ 45 91845334 (på engelsk)

M-F 9-17

CVR: 40120866

VI BEAUTY © 2020

Hvad er forskellen mellem syntetiske parykker og parykker af ægte menneskehår?En af de vigtigste overvejelser, når man skal vælge en paryk, er om den skal være af naturligt hår eller syntetisk hår.


Syntetiske parykker er nået langt i de senere år. De syntetiske fibre man bruger i dag ser mere ægte ud end tidligere, men mangler stadig et stykke for at kunne matche de naturlige hår. Det mest appellerende ved syntetisk hår er, at det kan bruges med det samme uden at skulle style det først. Dette er fint til enkelt fest, men ikke som en langtidsholdbar mulighed. Her er parykker af ægte menneskehår det bedre valg.


Selvom syntetisk hår er nemmere at håndtere, så mangler det stadig en vis grad af alsidighed som kun naturligt hår kan give. Med syntetisk hår er variationen af styling begrænset og selv varmevenlige fibre kan være svære at style, fordi de er mere modstandsdygtige over for ændringer i håret.


Syntetiske parykker har også en kortere holdbarhed end parykker af ægte menneskehår. Den forventede holdbarhed af syntetiske hårstykker er kun 4-6 måneder og varmevenligt syntetisk hår har kun en holdbarhed på 2-3 måneder.


Til gengæld giver parykker af ægte menneskehår de mest naturlige look og en god følelse af velvære. Parykkerne har en utrolig blødhed samt glans og bevægelighed som er svær at genskabe med syntetisk hår. Samtidig kan håret klippes og styles efter egen personlige smag. Umiddelbart kan det ligne den dyre løsning, men giver man parykken den rette omsorg, så kan den også holde meget længere end en syntetisk paryk. Derfor er en paryk af ægte menneskehår ofte en rigtig god investering.


Fordele ved parykker af menneskehår:

1. Et mere realistisk udseende end syntetiske parykker

2. Samme styling og vedligeholdelse som dit naturlige hår

3. Kan brugerdefineres til din ønskede hårfarve

4. Længere holdbarhed end syntetiske parykker

5. Kan holde til varmen fra dine styling redskaber