• Instagram

mail@vibeauty.dk

+ 45 91845334 (på engelsk)

M-F 9-17

CVR: 40120866

VI BEAUTY © 2020

Hvem går med parykker?

Nogle tror stadig, at parykker kun er for syge mennesker, der ønsker at skjule deres mangel på hår. Det er dog langt fra sandheden. I dag er parykker ikke længere bare for kræftsyge patienter, det er også et moderigtig og ekstremt praktisk tøjelement - som også bruges i den normale hverdag hos mange mennesker. Vi bærer dem af mange forskellige grunde - med ønsket om at forandre, garantere hinanden komfort, skabe et mere attraktivt look, for at iklæde os en bestemt personlighed, eller for at skjule og falde ind med menneskemængden. Parykken byder på et væld af brugbarheder og behøver på ingen måde at være skamfuld.


Paryk til fester

Når vi går til en festlig lejlighed vil vi gerne se så attraktive ud som muligt. Det kan en paryk hjælpe os med at nå. Hvis vores hår mangler glans, er tyndt og svært at sætte, så kan vi bære en paryk for at føle os som skønne stjerner. Yderligere, hvis parykken består af naturligt hår, er passende for situationen, og særlig udvalgt af os selv, så bemærker ingen at vi bærer en paryk og vi vil fortsat glæde os over vores udseende.


Paryk på TV

Parykkens fleksible brugbarhed er også udbredt i underholdningsbranchen. Film- og TV-stjerner, skuespillere, offentlige personer, modeller og mange andre bruger parykker. De bliver brugt til både at udfylde en bestemt personlighed foran kammeraet eller på scenen, samt på catwalken og på den røde løber. Berømthederne sætter pris på den ekstraordinære fleksibilitet som parykkerne giver os.


Paryk på kontoret

Parykker bruges også af embedspersoner, som er opmærksomme på, at deres udseende skal se godt ud, selv når de står op om morgenen. Det er en løsning som sparer både tid og energi. På et øjeblik sætter man parykken på og øjeblikket efter er man på farten, samtidig med at man altid er sikker på at have et upåklageligt look.


Paryk til fotosessioner

Fotosessioner har forskellige typer stil og formål. I mange tilfælde viser parykker sig at være en interessant tilføjelse til stylingen, når der skal poseres til billedtagningen. Ved hjælp af en paryk, kan fotografen skabe noget uforglemmeligt og unikt, der ændrer det nuværende udseende radikalt eller endda flytte modellens udseende til en anden tidsalder, hvor kvinders udseende så helt anderledes ud. Det bedste er, at frisøren ikke behøver at lave drastiske ændringer i frisuren, hvilket spare tid og energi.


Paryk til bryllup

Meningerne er delte, når det kommer til spørgsmålet om man skal bære paryk til sit bryllup. Mange kvinder tænker, at på bryllupsdagen bør de være sig selv og ikke prøve at være en anden. Andre siger dog, at parykken kun tilføjer ekstra skønhed til deres hår samtidig med, at de holder fast i deres personlighed. Det er selvfølgelig dit valg, men det er værd at tænker over om vi ikke føler os smukkere med en luksuriøs frisure end med vores eget tynde hår.